Tisztelt Ügyfeleink!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a Budagyöngye bevásárlóközpontban lévő irodánk személyes ügyfélfogadásra 2020. március 16.-tól bizonytalan ideig zárva tart.

Szolgáltatásunk azonban nem áll le!

A rendelések felvétele és a gyógyszerek szállítása az áruszállítás esetleges korlátozásáig és a külföldi gyógyszertárak készleteinek erejéig folyamatos. Kérjük Önöket, hogy megrendeléseiket, kérdéseiket e-mailben legyenek szívesek eljuttatni hozzánk, melyeket a beérkezés sorrendjében tudunk feldolgozni és megválaszolni.

A telefonhívásokat hétköznap 10-17 óra között, a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel, a vonalaink leterheltsége miatt esetenként korlátozottan tudjuk fogadni. A megszokott nyitvatartásunktól eltérően szombatonként nem leszünk elérhetőek.

Telefonszámaink: 06 30 938 8556, 06 20 282 0553

Email: pharmafutar@t-online.hu

Munkatársaink ebben a nehéz időszakban is azon fognak dolgozni, hogy ügyfeleinket a lehetőségekhez mérten maximálisan ki tudják szolgálni.

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy vagy hydroxychloroquine hatóanyagtartalmú termékek nem elérhetőek, külföldön is hiánycikkek, jelenleg nem tudjuk beszerezni

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Köszönettel,

Pharmafutár Csapat