top of page

Cégünk története

A Pharmafutár Bt, családi vállalkozás, 1991-ben kezdte meg működését, dr. Gláser Erzsébet és Bodrogi Anna Katalin alapításával, valamint dr. Bandics István (orvos, természetgyógyász, homeopata) szakmai támogatásával. A cég alapvető tevékenysége Magyarországon nem kapható gyógyszerek és gyógyhatású készítmények külföldről történő beszerzése. 

Chinese Medicine

A vállalkozás hosszú távú sikerét az alapító családok évtizedes barátsága erősítette meg. Dr. Gláser Erzsébet jogász végzettségének köszönhetően kialakította a 90-es évek jogrendszerében szükséges jogi, kereskedelmi és szolgáltatói környezetet, amely lehetővé teszi a vállalkozásnak, hogy napjainkig töretlen formában működjön.

Bodrogi Anna Katalin kereskedő családból származik, kiskereskedelmi tapasztalataival, üzleti érzékével és tehetségével sikeresen vezeti a céget, navigálva a vállalkozói élet változó és kihívásokkal teli hullámain. A vállalkozás hosszú évek alatt kialakított szakértelme és megbízhatósága tovább erősíti a cég pozícióját a piacon, és lehetővé teszi számára, hogy a gyógyszerek importjára specializálódva továbbra is sikeresen működjön.

bottom of page